DM i whiskysmagning 2022

Som sidste år, så afholder Gunnar Madsen Vinhandel igen DM i whiskysmagning.
Det kommer til at foregå den 4. september 2022 i Gunnar Madsen Vinhandel.dk’s lokaler på Prags Boulevard på Amager.

Fra pressemeddelse:
Som tidligere nævnt, vil der deltage op til 20 hold i konkurrencen. Hvert hold skal bestå af 3 personer.
”Først til mølle”-princippet er gældende, så skynd jer at melde jeres hold til konkurrencen. Tilmeldingsgebyret er kr. 1.599 for et hold. Tilmelding sker på Gunnar Madsen Vinhandel.dk hjemmeside –
DM i Whiskysmagning den 4. september 2022 (vinhandel.dk). På hjemmesiden vil du også kunne finde reglerne for selve konkurrencen.

Information om Danmarksmesterskabet er sendt til whiskyklubber og Whiskylaug over hele landet, så vi kan skabe et spektakulært mesterskab, der dækker hele Danmark. Det er ikke en betingelse, at man skal være medlem af en whiskyklub eller laug for at deltage. Alle, der har interesse for whisky, kan deltage. Det kræver blot, at man kan samle et hold på 3 personer og mindst 1 person på holdet skal have dansk statsborgskab.
Selve konkurrencen er opdelt i en indledende runde, hvor deltagerne skal smage på 10 whiskyer. Her efter udpeger et kyndigt dommerpanel de 3 hold, der er gået i finalerunden. Her skal der smages på yderligere 3 whiskyer, før der kan udpeges en Danmarksmester i whisky-blindsmagning. Ud over æren og modtagelse af diplom og vandrepokal, vil der være præmier for en samlet værdi på kr. 15.000 til de deltagende hold.

Danmarksmesterskabet finder sted den 4. september 2022 og starter kl. 11:00 og forventes afsluttet kl. 17:30.

For at sikre et udfordrende og professionelt mesterskab vil der være et fagligt kyndigt dommerpanel bestående af nogle af Danmarks førende whiskyeksperter.
Det er desværre ikke muligt at have tilskuer til konkurrencen. Vi bestræber os på at udarbejde en kort reportage fra konkurrencen, som vil være tilgængelig på Gunnar Madsens Vinhandel.dk’s hjemmeside.

For yderligere information kan man kontakte Gunnar Madsen Vinhandel.dk på tlf.32951809 eller mail: amager@vinhandel.d

DM i whiskysmagning 2021

Log-på for at kommentere