Whiskymiddag d.3 Juni
- Detaljer
- Publiceret: Mandag, 17. maj 2004 14:32
- Skrevet af Administrator
Denæst skal vi have fyldt oksesteg med urter og grov sennep, marineret iwhisky, og hertil en røget svampe/whisky-sauce.
Så er det blevet tid til lidt perlehønne bryst med foie gras sauce og rygeost indbagt og marineret i whisky og pesto.
Til maden serveres et whisky brød med creme af urter, samt svampe mix på toast i en whisky creme sauce.
Vi finder en 4 forskellige whiskyer der passer til retterne og som serveres til middagen - så du skal ikke regne med at kunne køre hjem ;-)
PRIS
495 kr for medlemmer af Maltoppen, 150 kr for medlemsskab for 2004.
INFO
Læs mere her:
http://www.qualityworld.dk/qualityshop/varedetalje.asp?varenr=sm103
Arrangementet er desværre kun åbent for medlemmer af Maltoppen - medlemskab kan købes her: http://www.qualityworld.dk/qualityshop/varedetalje.asp?varenr=sm104
Diskuter denne artikel
Log-på for at kommentere