MacAllan

More
21 years 7 months ago #6 by MacNiels
MacAllan was created by MacNiels
For et par år siden var MacLars og jeg på en rundtur i Scotland for at stifte lidt bekendtskab med Single Malt. På et tidspunkt da vi opholdte os i Dufftown (et sted der varmt kan anbefales at overnatte i) måtte vi simpelthen besøge MacAllan.
Det forholdte sig desværre således at destilleriet var under ombygning, så den almindelige rundtur blev skippet. Men til alt held kunne vi så komme i deres "nosing-room" hvilket var lidt af en oplevelse, her kunne vi se hvor de sammensætter deres whisky.
Det er det eneste sted af 25 desillerier vi har besøgt hvor dette var muligt, at man så også kunne komme til at smage lidt på en 50års MacAllan mens vi var i Dufftown gjorde jo kun sagen bedre.

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
21 years 7 months ago #118 by MacLars
Replied by MacLars on topic MacAllan
Du glemte vist helt at fortælle hvor stor en nydelse det er at sidde og få en dram i deres dertil velindrettede nyd-din-whisky-rum hvor man så kan sidde og nyde en whisky mens man hører på orgel-musik (??). Der var et eller andet med det orgel de var særdeles stolte af, jeg tror det var noget med at det var fordi det kunne spille særdeles højt. Vi blev så lukket derind med vores whisky og skulle høre på det orgel mens vi så en film om destilleriet. Det gik jo hverken værre eller bedre end at det usandsynligt højt-spillende orgel gik i selvsving og bare stod og spillede den samme tone i 10 minutter - og vi kunne ikke finde værten så han kunne slukke for hans fine orgel!...der skulle vist lige en ekstra dram til for at komme sig over den oplevelse! ;)

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.135 seconds