Dalmore: Higland eller Speyside?

More
21 years 2 months ago #59 by Kim_M
Jeg mener, at Dalmore må være en Highland malt, men i flere bøger og på forskellige kort, har jeg faktisk set området \"Ross-shire\" indlemmet under Speyside, hvilket undrer mig noget.
- Hvad mener I?
- Vil I definere whisky-områder ud fra geografi og/eller smag?

Kim M.

P.S.: I bund og grund spiller det jo ingen trille, om Dalmore er det ene eller det andet. Jeg synes ikke mindre om den af den grund. Faktisk er en ganske almindelig Dalmore 12yo en af mine personlige favoritter.

--
Kim M.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
21 years 2 months ago #248 by stig
Det er min mening, at region opdeling af whisky er ligegyldig!

Tag for eksempel Dalmore, du vil kunne aftapninger, som kunne lede dig mod syd, øst og nord, jeg har dog endnu ikke smagt en meget peatet Dalmore.

Den \'klassiske\' regionale opdeling har i dag ingen berettigelse i whiskyverden!
Var det provokerende?
Stig

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
21 years 2 months ago #250 by Kim_M

Det er min mening, at region opdeling af whisky er ligegyldig!

Tag for eksempel Dalmore, du vil kunne aftapninger, som kunne lede dig mod syd, øst og nord, jeg har dog endnu ikke smagt en meget peatet Dalmore.

Den \'klassiske\' regionale opdeling har i dag ingen berettigelse i whiskyverden!
Var det provokerende?
Stig

Nej Stig, som du kan se under min P.S. bemærkning, så er jeg ganske enig med dig. :D

Jeg er bare nysgerrig efter at forstå, hvordan de personer, der har været med til at definere opdelingerne, har tænkt. Har de tænk \"Geografi\" eller både \"Geografi OG smag\"?

Kim M.

--
Kim M.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
21 years 2 months ago #256 by Square
Hvornår \"opfandt\" man regionsopdelingerne?

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.166 seconds