Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Bourbon på Fermentoren i Århus
Sunday, 20. March 2016, 15:00 - 17:00
Hits : 1022
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vores sidste whisky smagning var en stor succes og nu er
vores gode ven Steffen Bräuner fra Danish Whisky Blog endelig vendt tilbage fra en Ferie I USA og igen klar til at afholde en Whisk(e)y smagning for os.
Denne gang kaster vi os over en ærke amerikansk spiritus. Nemlig Bourbonen. Bourbon-tønder bliver ivrigt brugt som lagrings middel for fx. stærke stouts men hvad er det egentlig..
Steffen vil tage os igennem de forskellige udgaver, destillering, grainbills, lagrings metoder og røverhistorier om hedengangne destillerier.
Ingen moonshine eller hooch i lineuppet. Kun fadlagret og sjældne varianter.
På ægte underspillet jysk beskriver Steffen selv de gyldne dråber således:

"Smagning på fermentoren med amerikansk whiskey. 5 sjældne og usædvanlige aftapninger

Wyoming Whiskey Single Barrel Bourbon Whisky, Distillery Only, 44%, Barrel 859
Wyoming

Heaven Hill Sherry Hogshead Malts of Scotland Distilled 2001, Bottled 2015 48.9%
Kentucky
(Sherry finished bourbon)

George Dickel 9yo Single Barrel 51.5%, bottled for The Liqour Outlet i Las Vegas
Tennessee (shop exclusive)

Smooth Ambler Old Scout Straight Rye 7yo 49.5% Batch 42
MGP Indiana

Elijah Craig Barrel Proof 12yo 68.5%
(Batch 2) Kentucky"

2cl pr person pr bourbon

Ingen af flaskerne kan umiddelbart købes i gængs handel længere
Smagningen bliver præsenteret af Steffen Bräuner, forfatter af Danish Whisky Blog.

Pris 180 kr

25 pladser tilgængelig. Endelig tilmelding ved betaling i baren.