Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Campbeltown Whiskysmagning
Thursday, 12. October 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 301
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

En gang om året afholder vi traditionen tro en Springbank whiskysmagning, hvor vi mæsker os i herlighederne fra det lille uafhængige destilleri i Campbeltown by.

Hvert efterår slipper Springbank altid nogle lækkerbiskner ud. I år er der tale om en ny Springbank 14 Years Old lagret på Bourbontønder og selvfølgelig en Springbank 12 Years Old Cask Strength.

Dertil smager vi mange andre gode whiskyer fra Springbank, Longrow og Hazelburn denne hyggelige aften på Josty.

 

Aftenens smageprogram:

Campbeltown Loch 21 Years Old
Bottled at 46 % vol.

Hazelburn 12 Years Old
Bottled at 46 % vol.

Springbank 10 Years Old
Bottled at 46 % vol.

Springbank 12 Years Old Autumn 2017 Release
Bottled at Cask Strength (NYHED)

Springbank 14 Years Old Bourbon Wood
Bottled at 46 % vol (NYHED)

Springbank 15 Years Old
Bottled at 46 % vol.

Springbank 21 Years Old PING XII
Bottled at 48 % vol. Single Cask

Longrow Red 13 Years ”Malbec Wine Cask”
Bottled at 51,3 % vol.

Longrow 18 Years Old
Bottled at 46 % vol.

 

Der vil selvfølgelig være mulighed for at handle de smagte flasker til en god pris på aftenen.

Billetprisen er 350,- for denne særlige whiskyaften.

Husk at vælge "Afhentning" i stedet for "Fragt" når du køber billetterne. Husk at trykke på "Opdater" bagefter. Vi sender billetterne som almindelig post. Tilmelding er bindende og billetter refunderes ikke.

 

Info om Springbank:

Springbank destilleriet blev grundlagt i 1828 af Archibald Mitchel og er hermed et af Skotlands ældste legale destillerier. Destilleriet ligger i Campbeltown på Skotlands vestkyst. Springbank er det eneste destilleri hvor stort set hele produktionen foregår som i gamle dage.

Whiskyfremstillingen på destilleriet har karakter af, at være et levende museum, hvor hele produktionen varetages som for mere end 100 år siden. Whiskyen der fremstilles er let tørverøget, med god fedme og masser af smag. Der tilsæ¬ttes hverken karamel eller køle filtreres.

Campbeltown var i sin tid Skotlands whiskyhovedstad med over 30 producerende destillerier af forskellig størrelse inden for bygrænsen. Sammenfaldet af forbudstiden i U.S.A. og den økonomiske depression i trediverne var et hårdt slag for destillerierne i Campbeltown, da det meste af whiskyen blev eksporteret til USA. Et efter et lukkede destillerierne indtil der i mange år kun var Springbank og nabodestilleriet Glen Scotia tilbage.

Hos Springbank gør man et stort stykke arbejde for, at bevare Campbeltowns position som en selvstændig whisky region. På selve destilleriet produceres i øjeblikket 3 forskellige maltwhiskyer; Springbank, Longrow (voldsom røget) og en elegant whisky kaldet Hazelburn som er destilleret 3 gange efter irsk forbillede.

Location Hotel Josty, Pile Alle 14A – 2000 Frederiksberg C.