Events Calendar
|
Kom til whiskysmagning 20/5, og oplev den store forskel der kan være på røget whisky. Vi skal denne aften igennem 6 røgede whiskyer. Man kan nærmest kalde smagningen for et rødykkerkursus, når vi går i dybden med de forskellige destillerier, og hvordan de kommer frem til lige præcist dén røgsmag som de synes er den helt rigtige. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer):
Benromach 10 år – hvem siger at de ikke laver røg i Speyside?
Smoky Scot – en Caol Ila i forklædning!
Orkney 16 år – Smagning.com's egen aftapning fra Skotlands nordligste destilleri - på fadstyrke!
Paul John Peated Select Cask – lækker røget whisky fra Indien!
Port Askaig 10 år 10th Anniversary – En af de bedste Port Askaig aftapninger der er lavet!
Bowmore Devil's Cask III – en mesterlig afslutning!
Vi starter med lidt af Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.
Pris: 399 kr