Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Invitation til Paul John Indisk Single Maltwhisky smagning hos Juuls
Thursday, 26. February 2015, 19:00 - 21:00
Hits : 1073
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Paul John Indian Single Maltwhisky er en gammel nyhed hos Juul’s. Vi begyndte at sælge denne fascinerende indiske whisky i slutningen af 2013 og nu her mere end et år senere synes vi, at vi vil giver jer en tropisk oplevelse midt i de kolde vintermåneder.

Paul John Single Maltwhisky er en del af et større indisk drikkevarer firma, som er involveret i fremstillingen af mange forskellige typer alkohol. I tropiske Goa på Indiens vestkyst ligger Paul John destilleriet i smukke gamle omgivelser fra den portugisiske kolonitid. Destilleriet har været aktivt siden 2004 og brænder sin whisky på fine små indisk fremstillede kobber pot stills med en beskeden kapacitet på bare 3.000 liter.

 

De små kobber pot stills og det varme tropiske klima, med skræmmende 10 – 12 % ”Angels Share” om året, skaber tætte og velvoksne whiskyer med meget karakter og charme. Kom selv og oplev den fineste indiske single maltwhisky på Hotel Josty den 26. februar når Krish Kumar fra Paul John Distillers præsenterer sine whiskyer.

 

Egentlig er det indiske subtropiske og tropiske klima ikke velegnet til at gro byg i, hvorfor meget indisk alkohol fremstilles på ris og melasse og derfor har mere karakter af brændevin og rom. Paul John Distillers importerer delvis byg fra Europa, men indkøber også indisk dyrket byg fra de køligere nordlige egne.

 

Destilleriet køle filtrerer ikke whiskyen og minimums tappestyrken er 46 % vol., hvilket i samspil med de små kobber pot stills og det intense klima, skaber en meget stor smagsoplevelse.

 

Destilleriets whiskyer har taget den internationale whiskyverden med storm og destilleriets to signaturaftapninger Paul John Brilliance og Paul John Edited har høstet adskillige guldmedaljer gennem de sidste par år. Ligeledes blev distilleriet hædret med den fornemme titel ”New World Distiller of the Year 2014” ved ”The Spirit Busines Award 2014”.

 

 

 

Aftenens program er:

 

Paul John Brilliance – 46 % vol.

Paul John Edited – 46 % vol. (let tørvet)

Paul John ”Select Cask Classic” – 55,5 % vol.

Paul John “Select Cask Peated” – 55,5 % vol.

Paul John Classic Single Cask #1844 60,5 % vol. – Specially Bottled for Denmark

Paul John Peated Single Cask #784 57,3 % vol. – Specially Bottled for Denmark



Smagningen begynder kl. 19:00 og varer indtil kl. 21:00. Krish Kumar taler flydende og let forståeligt engelsk og er utroligt bevidne om indisk og europæisk whiskyfremstilling.

 

Vi håber du har lyst til at opleve en anderledes whiskyaften sammen med Juuls.

 


Det vil selvfølgeligt være muligt at købe de smagte flasker til en særlig favorabel pris på aftenen.
Billetter købes i butikken på Værnedamsvej 15 eller her på hjemmesiden.
Desværre refunderes eller ombyttes billetter ikke til andre varer eller tilgodehavende.

 

Husk at vælge "Afhentning" i stedet for "Fragt" når du køber billetterne. Husk at trykke på "Opdater" bagefter. Vi sender billetterne som almindelig post.

Location Hotel Josty – Pile Alle 14A – 2000 Frederiksberg C.