Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Compass Box Whiskysmagning på Hotel Josty
Tuesday, 05. April 2016, 19:00 - 21:00
Hits : 719
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Juul’s Vin & Spiritus er stolte over at kunne præsentere Celine Tetu fra Compass Box Whisky på Hotel Josty. Celine har tidligere arbejdet for Isle of Arran Distillers og senest som Brand Ambassador for The Scotch Malt Whisky Society.

Aftenens smagning byder på en sensorisk oplevelse ud over det sædvanlige, med meget forskellige whiskytyper og sanseindtryk. Vi skal blandt andet smage Compass Boxs seneste prestige aftapninger, Hedonism Quindecimus og This is Not a Luxury Whisky.

Compass Box er en lille progressiv uafhængig whiskyaftapper, som er drevet af kærlighed og lysten til at frembringe og vise de bedste sider af skotsk whisky. De har en intuitiv tilgang til whiskyfremstilling, eller nærmere whiskyformidling af traditionelle whiskyfade og videreudvikling af gamle konventioner for, hvordan whisky skal aftappes. Altid for øje med at tilføre et ekstra lag af lækre og delikate duft- og smagsindtryk.

Compass Box arbejder udelukkende med de bedste lagrede malt- og kornspiritusser fra Skotlands bedste og mest anerkendte destillerier. Forskellige typer egefade af højeste kvalitet er byggestenene i firmaets mange unikke aftapninger- altid med henblik på at frembringe whiskyer med stor rigdom, balance og renhed, såvel i duften som i smagen.

Tilgangen er minutiøs og har karakter af, at være håndværk med sans for detaljen, frem for industri. Dette anerkendes i det væld af udmærkelser og positiv omtale som Compass Box whiskyerne har opnået gennem sine kun 15 års historie som lille innovativ uafhængig whiskyaftapper.

Smagningen vil foregå på engelsk.

Aftenens smageprogram vil byde på:

Compass Box Asyla 40 % vol. – Blended Scotch Whisky

Compass Box Oak Cross 43 % vol. – Blended Malt Scotch Whisky

Compass Box Spice Tree 46 % vol. – Blended Malt Scotch Whisky

Compass Box Hedonism 43 % vol. – Blended Scotch Grain Whisky

Compass Box Hedonism Quindecimus 46 % vol. – Blended Scotch Grain Whisky

Compass Box The Lost Blend 46 % vol. – Blended Malt Scotch Whisky

Compass Box This is Not a Luxury Whisky 53,1 % vol. – Blended Scotch Whisky

Compass Box Flaming Heart 5th Edition 48,9 % vol. – Blended Malt Scotch Whisky

Compass Box The Peat Monster 46 % vol. – Blended Malt Scotch Whisky

 


Smagningen afholdes på Hotel Josty, Pile Allé 14, 2000 Frederiksberg - tirsdag den 5. april 2016. Fra kl.: 19.00 og et par timer frem.


Pris pr. billet kun kr. 299,-

Location Hotel Josty, Pile Allé 14, 2000 Frederiksberg