Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Åbning af Sall Whisky Destilleri
Saturday, 24. November 2018, 13:00 - 17:00
Hits : 140
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi er vanvittigt glade for nu at kunne invitere jer til åbningen af vores destilleri! Tusind tak for jeres store tålmodighed! 

Det har været et helt vildt år. Selvom vi havde håbet på, at vi ville have været i gang tidligere på året, så må vi indrømme at både byggeriet og arbejdet med myndighedernes tilladelser desværre trak ud. Men nu sker der snart noget, og vi forventer, at vi kan sætte den første portion malt over inden årsskiftet, og dermed endelig påbegynde produktionen af vores første batch single malt whisky! Den whisky, som I har ventet så tålmodigt på. 

Åbningen bliver lørdag d. 24. november kl. 13.00, og der vil være ’åbent destilleri’ til klokken 17.00. Kl. 13.30 vil der være tale af kommunens borgmester, Nils Borring, og mon ikke vi selv også siger et par ord. Der vil være mulighed for at købe lækre økologiske pizza, da vores gode ven Ole her fra Sall ruller forbi med sin specialbyggede, brændefyrede stenovn (læs mere om Oles Gård her: http://oles-gaard.dk ) Vores gode ven Allan Østerdahl vil stå for det musikalske indslag med sine smukke sange. Find mere om Allans musik her: http://allanosterdahl.com/ Da vores kære destilleri ikke er verdens største bygning, så foregår koncerten i byens kære forsamlingshus, lige på den anden side af vejen for destilleriet. I forsamlingshuset vil der også være en bar, hvor man kan købe lidt godt til ganen.

De sidste par måneder har vi haft travlt med at sætte vores produktionslinje op. Der er blevet lavet rørføring mellem vores pumper, kar, varmeveksler og kobberkedler. Vi har også fået lavet en ventilationsløsning og gasinstallationen er nu også på plads. Vores gasselskab er booket så de kan give os en ibrugtagninsgodkendelse og åbne op for gassen. Vi modtog vores fermenteringstank fra Italien sidste måned – godt nok tre måneder forsinket, men nu er den her! Det er efterhånden meget få ting vi mangler før vi kan påbegynde whiskyproduktionen. Aldrig har vi været så tæt på!

Vi er helt vildt stolte af, at I har haft troen på os. Vi er uendeligt taknemmelige for jeres tålmodighed og forståelse for, at det at bygge et destilleri ikke er noget der sker fra den ene dag til den anden. Vi glæder os enormt meget til at invitere jer indenfor, og vise jer hvad vi nu har brugt det sidste år på at bygge op - helt fra grunden!

Vi håber derfor at se jer i Sall d. 24. november kl. 13.00. Adressen er Vestagervej 1, 8450 Hammel, Sall. Parkering foregår på parkeringspladsen ved kirken i Sall (to minutters gang fra destilleriet. Du kan gratis tilmelde dig via følgende link, så vi kan holde styr på hvor mange gæster vi får: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=fhv3f6pkr1

De bedste hilsner fra destilleridrengene

Martin, Lars, Mathias, Thomas R, Thomas H, Kåre og Snævar