Whisky & Chemistry
- Detaljer
- Publiceret: Torsdag, 23. september 2004 15:32
- Skrevet af Administrator
At fremstille whisky er et klassisk eksempel på organisk kemi. Kom og opdag hvad byg, vand og tørverøg betyder for whiskyens smag.
Professor i destillering ved Heriot-Watt University i Edinburgh Alan Rutherford vil afdække den gyldne driks hemmeligheder.
Professor Rutherford ledsages af entertainer Tom McEwan og whiskyekspert ved De Danske Spritfabrikker Leif Kjærgaard.
Publikum vil få mulighed for at smage 6 forskellige typer af skotsk whisky, alle sponsoreret af De Danske Spritfabrikker. What-¢s Whisky? - The Making of The Malts and the tasting of the Water of Life.
Mandag d. 27.09.04 kl. 18.00-22.00 i kantinen på GeoCenter København, Ã ÆÃËstervoldgade 10, 1350 KBH K. Entræ©: 150 kr.Billetbestilling her
Onsdag d. 29.09.04 kl. 20.00-22.00 på Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro
Entræ©: 150,- kr, Kontakt Holstebro Turistkontor, Den Røde Plads 14, 7500 Holstebro på tlf: 97 42 57 00, fax: 97 42 57 07 eller email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
NB! Arrangementet foregår på engelsk
Læs mere på: www.dnf2004.dk/go/bc