Macallan The Reach på Alchemist

More
9 months 1 week ago #35699 by MacNiels
Alchemist danner denne aften rammen om en eksklusiv, fem timer...

Pressemeddelse:

Macallan The Reach - eksklusiv 81 YO scotch single malt whisky fra det prominente whiskyhus, The Macallan, serveres nu for en aften på den ikoniske restaurant, Alchemist.

Den 25. oktober 2023 slår den ikoniske restaurant, Alchemist, dørene op for en ekstraordinær aften, hvor stedets velkendte 50 serveringer ses i selskab med The Reach - en eksklusiv 81 YO scotch single malt whisky i luksusprisklassen fra det prominente whiskyhus, The Macallan.

Et unikt og ekstraordinært arrangement på Alchemist giver dig nu en eksklusiv mulighed for at opleve The Reach, den ældste whisky, der til dato er udgivet af det prominente whiskyhus, The Macallan.

Det er første gang nogensinde, at denne 81 år gamle, skotske single malt whisky, fremstillet på et enkelt sherrymodnet egetræsfad, officielt åbnes og serveres for restaurantgæster. Whiskyen er et særligt samlerobjekt, der indtil nu kun har været til iagttagelse og beskuelse.

Read more...

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #35700 by MacNiels
Det er med stor beklagelse, at The Macallan og Alchemist ser sig nødsaget til at udskyde det planlagte event på Alchemist den 25. oktober 2023, som tidligere annonceret. Der er desværre opstået uforudsete omstændigheder, der har gjort, at arrangementet ikke kan gennemføres som hidtil planlagt. Vi understreger samtidigt at beslutningen er taget efter nøje overvejelse.

Der arbejdes nu aktivt på at sikre en alternativ dato for dette event og vi gør særligt opmærksom på, at dette ikke er en aflysning, men blot en udsættelse af dette arrangement.

Vi takker for ulejligheden og forståelsen i denne situation og vil holde dig opdateret, når vi har mere information om en ny dato for arrangementet.

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.250 seconds