Whisky nr. 100

More
16 years 7 months ago #12821 by Chief
Whisky nr. 100 was created by Chief
Bestyrelsen i Vordingborg Malt Whisky Forening (stiftet 24. marts 2006) har (vel ikke uventet) som sit primære formål at udbrede kendskabet til whisky i videst muligt omfang ved såvel egne som eksterne smagninger i lokalområdet. Så fredag den 31. august 2007 nåede vi den første af forhåbentlig mange milepæle. Denne aften skulle vi nemlig smage whisky nr. 100. Vi har i vores unge levetid som forening på kun 17 måneder givet vores medlemmer denne mulighed, så det var med stor forventling medlemmerne mødte op til smagningen.

Men før vi fejrede vores whisky nr. 100 startede vi aftenen med at hæve vores glas for Michael Jackson i dyb respekt for hans virke i whiskyens verden.

Og så kl. 1928 smagte vi jubilæumswhiskyen, som var en Duncan Taylor "Rarest of the Rare" Glenury Royal, 22 år, 50,5%, dest. juli 1984, bott. november 2006, fad no. 3046, bottle no. 126/287.

I anledning af vores whisky nr. 100 vil vi gerne gribe lejligheden til at sige tak til MacNiels og MacLars for deres store arbejde med Danmarks bedste whiskyside. I skal have stor ros og anerkendelse for jeres store arbejde. Jeres side har givet os ufattelig megen inspiration. :D :D :D

Dernæst stor tak til alle Jer skribenter her på siden for at dele rundhåndet ud af jeres oplevelser, informationer, smagsnoter, gode forslag, anbefalinger, humor mv., som ligeledes har givet os umådelig stor inspiration til vores opdagelsesrejser i whiskyens verden. Man fristes til at sige: "Keep up the good work" :D :D :D

Vi mener selv, at i de sidste 17 måneder er det lykkedes os at placere Vordingborg på Danmarks whisky-kort.

Fra alle os i Vordingborg til alle jer sendes de beste whisky-hilsner.

Sláinte
Niels

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
16 years 7 months ago #12822 by Hering
Replied by Hering on topic Whisky nr. 100
Tillykke til jer alle - det er et flot resultat.

Hering (som i øvrigt istemmer jeres ros til d'Herrer Ladefoged og Thygesen)

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
16 years 7 months ago #12824 by MacNiels
Replied by MacNiels on topic Whisky nr. 100
Hej Niels

Mange tak for de rosende ord. Vi kan kun glæde os over at i har den succes i har. Det har krævet et godt stykke arbejde at nå der til hvor i dag.
Håber at i når lige så langt de næste 17 måneder, men husk, det er oplevelsen der tæller!

Ærgeligt at vi ikke mødes til Duncan Taylor messen, vi har, sjovt nok har valgt Fredericia da det ligger tættest for os. Håber i får en god aften.
Men mon ikke vi kommer til at mødes på et tidspunkt

MacNiels

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
16 years 7 months ago #12825 by st7
Replied by st7 on topic Whisky nr. 100
Hej Niels

Tilllykke med den store succes Jeres forening har. :)
Jeg har desværre ikke kunne finde Jeres hjemmeside......findes en sådan :?: . Det ville ellers være spændende at læse Jeres smagsnoter, når I nu er så aktive :!:
Jeg har som dig, også haft stor glæde af dette forum, så også herfra skal lyde en tak til MacLars & MacNiels for Deres store arbejde med Whiskynyt.dk.

Slainte Mhath
Søren, MWL

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.146 seconds