Nye fade på WhiskyOwner.com

More
17 years 5 months ago #9937 by FrankJensen1
Så er der nye fade på WhiskyOwner.com


Macallan 1991/Tomintoul 1992

Destilleri: Macallan/Tomintoul Region: Speyside
Destilleret: 1991/1992 Forventes aftappet: 1. kvartal. 2008
Fadtype og nr.: Hogsheads # CS703/CS059 Ca. frigivelse af flasker: 2. kvartal 2008
Estimeret ABV: 55/56% Estimeret LPA: 120/93
Pris for andel (2+2 fl.): kr. 820,-
Kommentarer:
Smagsnoter pr. november 2006
Macallan 1991:
Farve: Gylden
Duft: En dejlig fed frugtsødme og malt sammen med en smule parfume. Æbler og smørkaramel giver en god hyggestemning i duften, som rundes af med et krydret indtryk - peber måske.
Smag:Skøn fyldig sødme, blomster og citrusfrugter sammen med malt. Udvikler sig til noget mere syrligt og tørt og rundes af med et bid fra peberen. En rigtig god harmoni mellem duft og smag giver indtrykket af en kompleks, sød og balanceret whisky. Eftersmagen er god, frugtig og krydret uden nogen bitterhed. Macallan uden sherry - og hvor er det godt.

Tomintoul 1992:
Farve: Gylden Duft: En blomstret duft med maltet sødme og en tør baggrund af hø. Et dejlig mix af tørre og søde noter hvor også en anelse sød lakrids blander sig med nogle citrusnoter.
Smag: Dejlig olieret og rund at få ind i munden. Så kommer fadstyrken - i hele munden og helt ned i brystet: wow. Malt, citrus og tørrede krydderurter, så anden bølge med en dejlig behagelig indflydelse af træ. Eftersmagen er lang med en anelse af noget sjovt bittert/syrligt, men meget behagelig. En rigtig god solid og potent dram, der duer i mange situationer.


Port Ellen 1979
Destilleri: Port Ellen Region: Islay
Destilleret: 1979 Forventes aftappet: 2. kvartal 2007
Fadtype og nr.: Hoghshead ref qw1311 Ca. frigivelse af flasker: 3. kvartal 2007
Estimeret ABV: 55% Estimeret LPA: 128
Pris for andel (2 fl.): kr. 1370,-
Kommentarer:Dette fad bliver aftappet som en WhiskyOwner luksusaftapning.
Smagsnoter pr. november. 2006
Farve: Gylden Duft: En god røget duft blandet med vanilie og urter / mynte. Der er en god del medicin i kanten og også noget lime eller citronskal. Bagved lidt krydderkage og bitter engelsk lakrids. Røgen udvikler sig til god gedign bålrøg.
Smag: Fed, kremet og fyldig. Noter af brændte nødder og krydderurter sammen med en snert af ?fersken og pibetobak/sød lakrids. Flot afbalanceret røg og en behagelig bitter tørv i eftersmagen. Lidt vand gør duften let blomstret, smagen sødere og røgen mere 'tilbagelænet' - den lækre bitre/søde eftersmag forstærkes. Perfekt udgave af Port Ellen, som den var i sin storhedstid.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.167 seconds