Fary Lochans første aftapning

More
10 years 8 months ago #29160 by MacNiels

For de der er interesseret i dansk whisky, er ventetiden nu snart ved at være ovre, i hvert fald hvis man har set frem til at Fary Lochan kommer med deres første whisky.
Dette sker den 28. september hvor de første flasker Fary Lochan whisky vil blive tilgængelig.

Read more...

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
10 years 7 months ago #29161 by MacNiels
Åbning af destilleri og frigivelse af WHISKY

Lørdag den 28. september kl. 13-15 åbent for alle

Kl. 13:00 Dørene åbnes med en kort velkomst til alle gæster ved dagens konferencier Freddy Blak, whisky entusiast og tidligere europaparlamentsmedlem.

Kl. 13:10 Musikalske indslag ved Frandsens festorkester, som også spiller resten af dagen.
Kl. 13:35 Officiel indvielse af destilleriet, med taler af: - Arne Sigtenbjerggaard, Vejle Kommunes Borgmester. - Thomas Smidt-Kjærby, FARY LOCHAN’s bestyrelsesformand. - Jens-Erik Jørgensen, FARY LOCHAN’s stifter. - Vi arbejder i øjeblikket på et besøg fra den skotske whisky industri.
Kl. 14:10 Talerne påfylder og signerer 2 whisky fade.
Kl. 14:30 Let anretning med specialiteter fra den lokale Slagter Ålbæk.
Kl. 14:45 Auktion over FARY LOCHAN´s første whisky.
Kl. 15:00 Udlevering af bestilte flasker, og mulighed for at købe flasker fra destilleriet.

Auktion
Der er tale om whisky flaske nr. 000 af 511, med tilhørende miniflaske nr. 000 af 555, og det bliver den første whisky, som sælges fra destilleriet. Auktionen foregår efter almindelige regler, højeste bud køber flasken. Hvis du ikke har mulighed for at være til stede på dagen, kan der til destilleriet indgives et maksimalt bud, det betyder, at man godt kan erhverve flasken for et lavere bud end maksimum bud, hvis budene stopper før. Budene til destilleriet vil blive behandlet og opbevaret fortroligt. Derudover laver vi live opdatering på www.facebook.dk/Farylochan, hvor du også kan være med på budene.
Hele budsummen går til Farre Lokalråds etablering af ny legeplads til børn i Farre.

Salg af whisky
Til og med den 25. september har aktionærer forkøbsret til 1 flaske pr. aktie. Det kan ske via hjemmesidens webbutik. Aktionærprisen er 1.350 kr. for en flaske 50 cl. og 150 kr. for 5 cl. Ønsker man et specielt nr. ud af de 511 eller 555 flasker, skal det noteres. Flaskerne bliver så udleveret den 28. september. Husk at medbringe din kvittering. Har du ikke mulighed for at anvende webbutikken så kontakt undertegnede, men husk aktionærrabat slutter den 25. sept.

Derefter åbner salget for alle igen den 28. september kl. 15:00 på adressen. Prisen er der 1.500 kr. for 50 cl. og 175 kr. for 5 cl.

Webbutikken åbner igen søndag den 29. september kl. 18:00.
Med venlig whisky hilsen
Jens-Erik Jørgensen
www.farylochan.dk

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk
The following user(s) said Thank You: JEJ

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.202 seconds